1.      Product informatie
  2.      Was instructies
  3.      Verzending
  4.      Retouren

1. Product Informatie

Waar zijn de Beardo Baard Mutsen van gemaakt?

The Originele Beardo Baard Mutsen zijn handgemaakt van 100% acryl. Hierdoor zijn de mutsen bijzonder warm en comfortabel. Door grondige research hebben we een product ontwikkelt van de hoogste kwaliteit zodat de mutsen langdurig warmte en comfort kunnen bieden in zelfs de meest extreme weer condities.

Welke maat hebben de Beardo baard mutsen, en hoe weet ik of ze mij goed zitten?

De keus is makkelijk! Aangezien alle baarden maar liefst 14cm aanpasbaar zijn passen ze elke volwassene! Oftewel, one-size fits all!  De baarden zijn tevens afneembaar en kunnen ook naar binnen worden gevouwen voor de wat sjiekere gelegenheden!

2. Was instructies

Zoals met elk product van acryl, dient er zorgvuldig mee om te worden gegaan om een goede kwaliteit te kunnen waarborgen. De Beardo producten dienen met de hand te worden gewassen in koud water. Vervolgens dient het product plat neergelegd te worden om te drogen (let op: niet uitwringen!), om te voorkomen dat het product uitrekt of beschadigd.

3. Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

Om te zien wat de verzendkosten zijn voor de producten, selecteer een product en ga naar de ‘Winkelwagen’ om de verzendkosten te berekenen per land en postcode.

Wanneer kan ik mijn Beardo product verwachten?

Na uw bestelling en confirmatie duurt het binnen Nederland ongeveer 2 werkdagen voordat u het product via Post NL zult ontvangen. Bestellingen vanuit het buitenland zullen ongeveer 3-5 werkdagen in beslag nemen. Houdt er alstublieft rekening mee dat post rond de December maand in verband met de feestdrukte vertraging op kan lopen. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

4. Retouren

Wat is jullie retourbeleid?

Ons streven is 100% klanttevredenheid! Mocht het zo zijn dat een product, ondanks zorgvuldige controle, incompleet is of een productiefout bevat, dan dient dit binnen 7 dagen na ontvangst kenbaar gemaakt te zijn. U kunt een email sturen naar Info@Beardwear.com waarin u uw naam, adresgegevens, ordernummer en klacht vermeld. Wij zullen dan contact met u opnemen over de verdere gang van zaken.

Mocht u na ontvangst onverhoopt niet tevreden zijn met de kleur of het type Beardo dan is het mogelijk deze, indien het product nog niet is gedragen, in te wisselen voor een andere type/kleur Beardo. U dient dit binnen 7 dagen na ontvangst aan ons kenbaar te maken. Wij zullen u dan informeren over de verdere gang van zaken. De retourkosten en de verzendkosten voor het sturen van een ander type zullen echter voor uw eigen rekening zijn.